Fürdőszobai tükör kisokos: ezek alapján érdemes választani

Egy gyors mérés, majd futás az üzletbe, hogy megvegyünk egy unalmas tükröt, amely kicsit sem stílusos vagy trendi. Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen eszköz esetében elég a méretet megszabni meg felszerelni azt és a funkcióját ellátja. Utóbbi tényleg igaz, de a fürdő mégiscsak az a hely, ahol a napot elkezdjük, ahol azt befejezzük, így nem mindegy, hogy mivel és hogyan van felszerelkezve.
Fürdőszobai tükör kisokos: ezek alapján érdemes választani

Ebben a cikkben ötleteket adunk arra, hogyan érdemes tükröt venni, valamint kitérünk arra, hogyan alakul az igen modern és trendi ledes tükrösszekrény ára manapság.

Tükör kisokos: milyet érdemes beszerezni?

Vajon tényleg könnyű manapság tükröt választani? Az igaz, hogy az üzletek és a webáruházak kínálata is hatalmas, így bőven akad miből válogatni, de pont ez az, amely megakadályozza az embert abban, hogy a fürdőbe passzoló darabot keressen.

A többség letudja egy hagyományos vagy kockás változattal, hiszen ezekben ugyanúgy látjuk magunkat. Tény és való, hogy tulajdonképpen ez lenne a cél, de például egy kisebb helyiségben nem árt minden négyzetcentimétert kihasználni. Ilyenkor lehet praktikus egy ledes tükrösszekrény, amely fényes, aminél kényelmesen készülődhetünk, ráadásul elfér benne minden apróság, amire reggelente szükség lehet. Az ára sok esetben egyáltalán nem magasabb, mint egy modernebb tüköré, így érdemes rajta elgondolkodni.

A fürdőszoba egyik kötelező darabja tehát egy praktikus tükör, hiszen mindenki egyet tud érteni abban, hogy enélkül képtelenség gyorsan elkészülni. A sminkelés, a fogmosás, a hajszárítás mind-mind itt zajlik, így nehéz lenne szépen festeni, ha nem látjuk magunkat közben.

Szóba jöhet azonban egy absztrakt mintás változat, amely nem a megszokott kör vagy téglalap alakú modell. Ez nemcsak stílust visz a helyiségbe, hanem ellátja minden feladatát, amire azt tervezték.

Mit érdemes figyelembe venni a vásárlás során?

Amikor megtervezzük, hogy átalakítjuk, esetleg jobban felszereljük a fürdőszobát, akkor pontos méréseket kell végezni. A tükör egy olyan dolog, amely általában a csempére vagy a falra, esetleg a kettő közé kerül valamilyen formában. Nagyon nem mindegy tehát, hogy mekkorát szerzünk be magunknak otthonra.

Fontos továbbá, hogy milyen magasra kerül majd a kiegészítő, hiszen ezt is figyelembe kell venni ahhoz, hogy mekkorát érdemes venni. Olyan magasságban kell gondolkodni, hogy még a kisebb családtagok, rokonok is használni tudják azt.

Minél kisebb a helyiség, annál leleményesebbnek kell lenni. A már említett tükrösszekrények tökéletes megoldások, ha praktikus kelléket, berendezést keresünk a lakás ezen részébe. A tükörnek tehát nem muszáj kizárólag tükörként szolgálnia.

Összegezve

A fürdőszoba tükör tehát lehet hagyományos kerek vagy téglalap, de a legjobb, ha igyekszünk a praktikusságot is figyelembe venni. Fontos továbbá a méret, a magasság, valamint a világítás egyaránt. Reméljük, hogy sikerült egy kicsit segítünk abban, hogy milyet szereltess be otthonra.

Kapcsolódó cikkek

A világ legrégebbi szövetei és textíliái

A világ legrégebbi szövetei és textíliái

Több ezer éves textíliákat őriznek múzeumok és régészeti ásatások szerte a világon.

Cipzáras vagy gombos: milyen legyen az ágyneműhuzat?

Cipzáras vagy gombos: milyen legyen az ágyneműhuzat?

Akármilyen ágyneműt használunk is időnként cserélni kell, hiszen majdnem több időt töltünk benne mint a ruhánkban.

Fürdőszobai tükör kisokos: ezek alapján érdemes választani

Fürdőszobai tükör kisokos: ezek alapján érdemes választani

Kíváncsi vagy, hogy milyen a legjobb fürdőszoba tükör? Ebben a cikkben segítünk egy kicsit, hogy könnyebben tudj dönteni a választásnál. Katttints most!