Gasztro

Pezsgő: A buborékos ital, az ünneplés szimbóluma

Pezsgő: A buborékos ital, az ünneplés szimbóluma

A pezsgő az elegancia és a kifinomultság szimbóluma, amely a világ minden táján az ünnepi pillanatok elengedhetetlen kelléke.

Ezek az egyszerű módszerek csúcsra járatják az immunrendszeredet

Ezek az egyszerű módszerek csúcsra járatják az immunrendszeredet

Hétköznapi dolgokkal is tehetünk az egészségünkért.

Így válhat tökéletessé az ipari konyha

Így válhat tökéletessé az ipari konyha

A nagyüzemi konyha egy munkahely, amelynek berendezésébe érdemes befektetni.

A gin története: a kezdetektől napjainkig

A gin története: a kezdetektől napjainkig

A gin eredetileg gyógyszer volt, és nem az angolok találmánya ez a közkedvelt borókapárlat.

A borkészítés lépései

A borkészítés lépései

A borkészítés számos különböző lépésből áll.

A körforgás: A fenntartható gazdálkodás új dimenziója

A körforgás: A fenntartható gazdálkodás új dimenziója

A körforgás, vagy körforgásos gazdálkodás, egy fenntartható üzleti modell, amelynek célja a természeti erőforrások maximális kihasználása és a hulladék minimálisra csökkentése.

4 isteni koktél, ami jéggel az igazi

4 isteni koktél, ami jéggel az igazi

Egy igazán jó koktél könnyed, gyümölcsös, igazi hűsítő finomság. Minden ital másért finom, hiszen az összesben van valami különleges hozzávaló, amivel játszani lehet a különleges íz elérése érdekében. Szerencsére ilyen keverékekből nincsen hiány, így ebbe

Érdekes táplálék tények

Érdekes táplálék tények

A ma embere sokféle táplálékot ismer, de nagy részének nem tudja az eredetét. Mutatunk is néhány ételt és azt is, honnan származnak, honnan kapták a nevüket!

A legsikkesebb alkohol, amit érdemes megkóstolni

A legsikkesebb alkohol, amit érdemes megkóstolni

A pezsgő a pozitív alkalmak meghatározó itala, pezsgővel koccintunk és gratulálunk, még a hajókat is pezsgővel avatják fel.